Zahvale

Tijelovska procesija uvijek traži od pojedinih vjernika, malo više zauzetosti. Stoga u ime svih župljana izričem veliko HVALA: - domaćinima (obitelji Lešić, Svirčević i Babić, te djelatnicima Zavičajnog muzeja Stjepan Gruber) kao i susjedima koji su im pomagali u pripremi postaja, te Iliji Oršoliću koji je s njima sve dogovorio; - našim Serežanima koji su nosili nebo/baldahim; - svima koji ste obukli narodne nošnje, napose našim Tomislavcima i Kristalovcima; - članovima Župnog mješovitog pjevačkog zbora i voditeljici Ani Zlatunić; - Ivani Marić Damjanović usmjeravanju prvopričesnika; - i na kraju djelatnicima naše Granične policijske postaje Županja koji su brinuli o regulaciji prometa.
Mnogi u svojim vrtovima i okućnicama uživaju u ljepoti cvijeća. Veliko HVALA svima koji su ljepotom svoga cvijeća ukrasili i naš vanjski oltarni prostor. Ako svojim cvijećem i ubuduće želite uljepšati naše svetinje, prije nego nakanite ubrati i donijeti cvijeće o svemu se dogovorite s Marijanom Živković.
Hvala svima koji se redovito sjetite nas svećenika te nam od vašeg obiteljskog stola donesete darove, ili kad je god to moguće, tu radost zajedništva podijelimo u vašim domovima. Veliko HVALA!

Radno vrijeme župnog ureda

Od ponedjeljka do petka
Prijepodne: od 9:00 do 12:00 sati
Poslijepodne: od 17:00 do 18:30 sati

Župni ured info

Veliki Kraj 47
32270 Županja
Hrvatska
T: (032) 837-700
W: www.zupa-ivanakrstitelja.hr